• eik2.jpg
  • eik.jpg
  • eik3.jpg

Meubelen met karakter

Reeds 3 generaties lang creëren wij traditionele, maar ook eigentijdse stijlen. Kasten, tafels, kleinmeubelen en slaapkamers, stuk voor stuk worden ze op ambachtelijke wijze vervaardigd in ons eigen atelier. Vaak horen wij van klanten dat ze reeds geruime tijd op zoek zijn naar dat ideale meubelstuk dat bij hun interieur past. Welnu, wij zijn namelijk in staat in te gaan op uw specifieke wensen en kunnen een oplossing op maat aanreiken. 


Massieve meubelen is een vak apart

In de eerste fase van het productieproces, na het ontwerpt uiteraard, komt het smetten aan de beurt. Deze benaming staat voor het selecteren van de juiste plankendikte, breedte, lengte, … dit is een cruciale fase om tot een goed eindresultaat te komen.

De tweede stap is het bewerken van alle planken aan de verschillende machines totdat men deze kan verlijmen in panelen, achteraf worden verscheidenene handelingen aan de werkbanken uitgevoerd.

De uiteindelijke fase in de productie is het logen, kleuren, vernissen en/of patineren van de meubelen. 

 

 

Onze meubelen zijn allemaal gemaakt van massieve rustieke Europese eik, waardoor ze die prachtige robuuste uitstraling krijgen.