Grandioos opendeurweekend

Grandioos opendeurweekend bij Meubelen Debou!

3 generaties lang hebben we bij Meubelen Debou het privilege om meubelen van oerdegelijke kwaliteit met een eigentijdse uitstraling aan te bieden. Bij ons ben je meer dan een klant! Zo streven we naar een service voor, tijdens en na je aankoop.

Wie zijn we en wat doen we?

Meubelen Debou staat voor authenticiteit en ambacht. Aandacht voor de ecologie staat bij ons  hoog op de agenda. Zo kiezen wij voor een optimale en verantwoorde wijze van het vervaardigen van onze meubelen. De huidige wegwerpmentaliteit is voor ons een no-go, wij zorgen voor een minimum verspilling in productie met respect voor de natuur, want duurzaamheid is actueler dan ooit en is een belangrijk aandachtspunt geworden in onze maatschappij. Naast het bieden van kwaliteit en innovatie willen wij ons bij Meubelen Debou definiëren als een toekomstbestendig en onderscheidend bedrijf.

Ben je op zoek naar het ideale meubelstuk dat bij jouw interieur past? Meubelen Debou is toegespitst op de specifieke wensen van de klant en bied een op maat gemaakte oplossing. Wij staan onze klant bij tijdens het gehele proces van begin tot einde. Zo bieden wij ook advies aan huis omtrent stijl, afmetingen en kleur. Vervolgens variëren onze maatwerken van modern, traditioneel tot eigentijds of landelijk. Wens je meer informatie over ons aanbod voordat je de opendeurdagen bijwoont? Kijk dan alvast eens verder op onze website. Interesse of vragen over de kwaliteitsmeubelen van Meubelen Debou? Doe dan meteen een aanvraag voor een vrijblijvende offerte.

Opendeurweekend

Kies jij binnenkort ook voor degelijkheid, duurzaamheid en nog zoveel meer? Kom langs tijdens ons opendeurweekend en ervaar 50 jaar pure vakkennis met je eigen ogen. We verwelkomen jullie graag met hapjes en drankjes op zaterdag 14 en zondag 15 maart van 14.00 tot 18.00u in onze fabriekstoonzaal.

Adres? Oostmeetstraat 91, 8680 Koekelare.

Spring even binnen en ontvang een gratis attentie. Wil je kans maken op een restaurantcheque t.w.v €100? Neem dan ter plaatse deel aan onze wedstrijd.

Gerelateerde berichten

Private sales weekend

Meubelen Debou is terug van de partij met een opendeurweekend, weliswaar volledig coronaproof en op afspraak! Tijdens dit weekend nemen we je mee op een