Meubelen met karakter is een vak apart

Meubelen met karakter

Tot op heden is de naam Debou in de meubelsector nog steeds gekend als leverancier van het betere kwaliteitsmeubel. Wij werken meer en meer op maat om aan de specifieke eisen van de klant te voldoen.

Ben je ook op zoek naar dat unieke meubelstuk dat past in jouw interieur? Dankzij onze persoonlijke aanpak kunnen wij in gaan op je specifieke wensen om je zo een oplossing op maat aan te reiken.

Een vak apart

Ons productieproces verloopt in verschillende fases om het ideale meubelstuk te creëren.
Eerst bekijken wij samen met jou het ontwerp zodat deze perfect past in je huidig interieur. We brainstormen op basis van onze verschillende collecties en ontwerpen je ideale meubel. Landelijk, modern, buitenmeubelen,… Je hebt een ruime keuze bij Meubelen Debou.

Na het design gaan we van start met het productieproces in ons atelier waar de productie op ambachtelijke wijze vervaardigd wordt.

In de eerste fase komt het smetten aan de beurt. Bij het smetten selecteren we de juiste plankdikte, breedte en lengte voor jouw meubelstuk. Deze fase is cruciaal voor en goed eindresultaat. We selecteren massieve rustieke stukken eik om een prachtige robuuste uitstraling te verkrijgen.

Daarna beginnen we aan het bewerken van alle planken. We gebruiken hiervoor verschillende machines zodat we deze kunnen verlijmen in panelen. Nadien worden verscheidende handelingen aan de werkbanken uitgevoerd waarbij vakmanschap essentieel is.

In de finale fase logen, kleuren, vernissen en patineren we de meubelen. We bekijken elk detail voor deze in uw woonkamer geplaatst wordt. Want alleen de beste kwaliteitscontrole zorgt voor het beste meubelstuk.

Dit gehele plaatje zorgt ervoor dat wij meubelen met karakter kunnen afleveren volgens jouw wensen waar je jarenlang genot van zult hebben. Ook interesse? Contacteer ons.

Gerelateerde berichten

Private sales weekend

Meubelen Debou is terug van de partij met een opendeurweekend, weliswaar volledig coronaproof en op afspraak! Tijdens dit weekend nemen we je mee op een

Grandioos opendeurweekend

Grandioos opendeurweekend bij Meubelen Debou! 3 generaties lang hebben we bij Meubelen Debou het privilege om meubelen van oerdegelijke kwaliteit met een eigentijdse uitstraling aan