Specialisaties

Ambacht

Ambacht

In ons eigen atelier vervaardigen wij stuk voor stuk jouw meubelen. Om de meubelen tot in de kleinste details af te werken combineren wij de nieuwste technieken met handmatige bewerkingen. De vakmannen van Meubelen Debou voeren verschillende handelingen uit aan de werkbanken om jouw uniek meubelstuk te maken. Zo geniet je van een stuk dat volledig op maat van jouw mensen gecreëerd is.

Afwerking

Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Ieder meubelstuk wordt behandeld zodat wij een lange levensduur kunnen garanderen. Dankzij onze kwaliteitscontrole is alles tot in de puntjes afgewerkt. De meubelen van Meubelen Debou? Die zijn perfect in orde en vormen een streling voor het oog.

Selectie

Voor het maken van onze meubelen gebruiken wij de beste stukken massief eikenhout. Dit doen wij door nauw samen te werken met onze leveranciers en zelf onze ingevoerde producten te selecteren. Alleen het beste is goed genoeg voor jou!

Renovatie

Beleef plezier aan de renovatie van jouw interieur. Meubelen Debou beschikt over geavanceerde straaltechnieken om je interieur van een nieuwe look te voorzien. Denk maar aan parelstralen en zandstralen om oude vernis- en verflagen te verwijderen. Geef je meubelen een make-over met onze renovaties. Eindeloze variaties zijn mogelijk bij Meubelen Debou.

Renovatie van meubelen en keukendeuren, zo goed als nieuw

Deze procedure schuurt het meubelstuk helemaal schoon en het hout krijgt zijn oorspronkelijke, natuurlijke uitstraling terug. Het grote voordeel van zandstralen of parelstralen is dat het zand of de parels ook in alle hoekjes en gaatjes komen, waardoor meubels met ornamenten, krullen of bloemen geen enkel probleem opleveren. Met gewoon schuren zijn dat soort plekken een stuk lastiger te bereiken.

Hierdoor is het misschien niet nodig om uw gedateerde eetplaats te vervangen door een nieuwe. Wij werken samen met iemand die gespecialiseerd is om op een professionele manier de verouderde afwerkingslagen te verwijderen. Achteraf zorgen wij zelf voor een nieuwe afwerking naar keuze. Uw stukken zien er weer als nieuw uit en kunnen weer jaren meegaan.

Ook wat het transport betreft kunt u op ons rekenen. Indien wij tot een akkoord komen, staan wij ervoor garant dat de ophaling en aanlevering vlot gebeurt en U de meubelen slechts voor een geringe tijd moet missen.

Advies

Advies aan huis

De investering in nieuwe meubelen gaat niet over één nacht ijs. Wij vinden het belangrijk dat jij de juiste keuze maakt en een doordachte beslissing neemt. Voor vakkundig advies aan huis kan je terecht bij Meubelen Debou. We houden rekening met de bestaande elementen in je woning zodat we je nieuwe meubelen kunnen afstellen qua stijl, afmeting en kleur.

Klanttevredenheid komt bij ons op de eerste plaats. Indien er zich problemen voor zouden doen, proberen wij dit in de kortst mogelijke tijd op te lossen. Want mond aan mondreclame is tenslotte de beste reclame. Een goede service vinden wij uiterst belangrijk bij Meubelen Debou!